Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αερολιμένας Αθηνών: Tο 2ο καλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Με μία ακόμη διάκριση για το αεροδρόμιο της Αθήνας, την έβδομη μέσα σε έξι χρόνια, ολοκληρώθηκαν τα ROUTES 2010, η μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών (19-21 Σεπτεμβρίου, Βανκούβερ). 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών από όλο τον κόσμο, ο...Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βραβεύθηκε ως το 2ο καλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη στο αεροδρομιακό μάρκετινγκ, για τη συνεχή και δυναμική υποστήριξη που προσφέρει στις αναπτυξιακές προσπάθειες και τα προγράμματα των εταιρειών. Ανάμεσα σε όλα τα αεροδρόμια της Ευρώπης, το πρώτο βραβείο απέσπασε φέτος το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ενώ, μαζί με την Αθήνα, με το δεύτερο βραβείο τιμήθηκε και το αεροδρόμιο του Μονάχου. Στην τελική φάση της αξιολόγησης έφθασαν επίσης τα αεροδρόμια του Αμβούργου, της Πράγας και της Ζυρίχης.
Στο θεσμό των ROUTES, το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι το μόνο παγκοσμίως με επτά κορυφαίες διακρίσεις. Παρά τη δυσμενή συγκυρία της ελληνικής οικονομίας, οι αεροπορικές εταιρείες επιβράβευσαν και φέτος το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για τη συνέπεια και τη συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλλει για την υποστήριξή τους.
Για το 2010, συνεχίζοντας να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κινήτρων και συγχρηματοδοτώντας αναπτυξιακά πακέτα μάρκετινγκ για τις αεροπορικές εταιρείες, ο ΔΑΑ «πάγωσε» όλες τις αεροναυτιλιακές χρεώσεις του, ενώ παράλληλα προσέφερε ένα νέο πακέτο αναπτυξιακών κινήτρων, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη των εταιρειών για σημαντική μείωση των λειτουργικών δαπανών τους. Από την αρχή του έτους, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υποδέχτηκε 5 νέες αεροπορικές εταιρείες (Air Canada, Air Transat, Croatia Airlines, Estonian Air και Transaero).



http://greece-salonika.blogspot.com Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs