Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Η Γερμανία μας χρωστάει περισσότερα»

 Η Ζωή Κωνσταντοπούλου (Nikos Libertas/SOOC)


Το χρέος της Γερμανίας είναι μεγαλύτερο από το δικό μας, τόνισε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου την Πέμπτη. Η Επιτροπή για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών ενημερώνουν τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής του υπουργείου Οικονομικών
Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου που προεδρεύει της Επιτροπής Διεκδίκησης, έκανε λόγο για μέγγενη των δανειστών κάτω από την οποία στενάζει η χώρα.

«Σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς, οι απαιτήσεις της χώρας ανέρχονται στα 280 δισ. με 340 δισ. ευρώ. Την ίδια ώρα που η χώρα στενάζει κάτω από την μέγγενη των αξιώσεων των δανειστών για ένα χρέος που είναι υποδεέστερο, αντιλαμβάνεστε την αξία του», επισήμανε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Βουλής.  

Από την πλευρά του, ο επίτιμος γενικός διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους Παναγιώτης Καρακούσης ο οποίος συμμετείχε στην ειδική επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών που συνέταξε την έκθεση για το χρέος, τόνισε ότι δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο ότι η χώρα έχει απεμπολήσει ή αποσύρει απαίτησή της ούτε  από τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο ούτε από τον Β'  Παγκόσμιο Πόλεμο».

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs