Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Εσπευσμένα - Συνάντηση στο Μαξίμου για τις «αποσχιστικές» τάσεις του ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση θα έχουν το μεσημέρι της Τρίτης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην σκιά της αλλαγής στάσης του συγκυβερνώντος κόμματος κατά την χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές όπως και όσων εκφράστηκαν στο Eurogroup.
Σημειώνεται, ότι στο Μαξίμου επικράτησε ανησυχία για όσα είπε σε συνέντευξή του ο Ευ. Βενιζέλος, αναφορικά με την παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση εάν λάβει ποσοστά κάτω του 10% στις επερχόμενες εκλογές. 
Υπενθυμίζεται ότι και την Δευτέρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε "τσόντα" ούτε "ουρά" κανενός. «Η Δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι και η Ελιά στην οποία μετέχουμε, δεν είναι ούτε "τσόντα" ούτε "ουρά". Δεν πάει να αθροίσει τα ποσοστά για να καλύψει κενά. Είναι ο πυλώνας αυτής της προσπάθειας και αν δεν έχουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού, την κατανόησή του, φυσικά δε μπορούμε να αναλάβουμε βάρη που ιστορικώς δε μας αναλογούν, από ένα σημείο και μετά», επανέλαβε.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs