Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Απασφάλισε ο θλιβερός Πάγκαλος: «Νούμερο» ο Γλέζος, «βρωμερή φάτσα» η Δούρου - Σκληρές απαντήσεις από Δούρου και Ενεργούς Πολίτες


Ξεπέρασε τα όρια με τα υβριστικά του σχόλια ο Θ. Πάγκαλος εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά εναντίον του Μανώλη Γλέζου και της Ρένας Δούρου.
Έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο λέγοντας χαρακτηριστικά: «δε μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».
Προχώρησε δε και σε σεξιστικά σχόλια εναντίον της Ρένας Δούρου, αφού κατηγόρησε την παράταξη "Δύναμη Ζωής" πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα»: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε.
Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο Πάγκαλος είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».
 
Και χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό». Είπε πως ο ίδιος δεν είναι σίγουρος ακόμη αν θα ψηφίσει Ποτάμι ή ΝΔ, πάντως ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ γιατί «βαριέται». Για την Ελιά είπε πως του γύρισε την πλάτη,  ενώ κατηγόρησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Πάρη Κουκουλόπουλο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο πως του φέρθηκαν ως τραμπούκοι. Είπε επίσης, πως αφού η Ελιά του «έκανε την τιμή» να τον διαγράψει, έχει βγει «στο κουρμπέτι» και θα επιλέξει την ψήφο του με «ελεύθερο μυαλό».
 
N. M.
 


Αθήνα
Απάντηση στα σχόλια του Θεόδωρου Πάγκαλου, χωρίς όμως να τον κατονομάζει, δίνει μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας η υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

«Όταν ο πολιτικός λόγος πιάνει πάτο, τα πρώτα θύματά του είναι οι γυναίκες. Όταν οι λέξεις γίνονται μαχαίρια, τα σώματα των γυναικών είναι οι στόχοι.

» Όταν μια κοινωνία φθάνει στο σημείο η εκφορά της χυδαιότητας να βρίσκει χώρο στη δημόσια σφαίρα, τότε κάτι πάρα πολύ σάπιο και βαθύ υπάρχει σε αυτή την κοινωνία και μας αφορά όλες και όλους...» αναφέρει στην σελίδα της η Ρένα Δούρου.

Απάντηση στα σχόλια Πάγκαλου για τον Μανώλη Γλέζο δίνουν και οι Ενεργοί Πολίτες μέσω του blog τους: «Είναι γνωστή η εκτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων προς το πρόσωπο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

» Αποτέλεσμα αυτής της εκτίμησης, είναι οι εκάστοτε δηλώσεις του να επηρεάζουν σημαντικά το εκλογικό σώμα.

» Με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

» Φήμες θέλουν τον Σ.Θεοδωράκη να θέλει να του κάνει μήνυση, γιατί εκδηλώνοντας την προτίμησή του προς το 'Ποτάμι', ο Σταύρος φοβάται ότι θα πέσει κάτω και από τα ποσοστά της 'Ελιάς'. Στην 'Ελιά' μια κάποια νότα αισιοδοξίας πνέει μετά την απέχθεια που εκδήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

» Όσο για την ΝΔ, ετοιμάζονται να βγάλουν βίντεο με παλιές δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ που μιλάει για 'τρισκατάρατη δεξιά' μπας και περιορίσουν τη ζημιά.

» Πάντως κύκλοι στενά προσκείμενοι στο πρώην υπουργό, λένε ότι ο Θεόδωρος εξέφρασε και μια προσωπική πικρία, μιας και ούτε μαγιό βρίσκει για να πάει στη θάλασσα, ούτε μπορεί πλέον να μπει σε αεροπλάνο γιατί απλά δεν χωράει».
Newsroom ΔΟΛ


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs