Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Τετ α τετ Σαμαρά - Βενιζέλου για Συρία - ΔΕΘ

Στις 6 μ.μ. το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, συναντάται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, με αντικείμενο τις εξελίξεις στη Συρία.
Ήδη, την περασμένη Πέμπτη, προηγήθηκε αντίστοιχη συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν επίσης οι επιπτώσεις από μία πιθανή στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, ως προς το κύμα προσφύγων το οποίο πιθανότατα θα κατευθυνθεί προς την Ελλάδα.
«Το πεδίο της εξωτερικής πολιτικής δεν προσφέρεται για την άσκηση  αντιπολίτευσης, πολύ περισσότερο είναι κατώτερη  των περιστάσεων που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή μας, η εσκεμμένη αλλοίωση των επίσημων θέσεων που διατυπώνει ο υπουργός Εξωτερικών  εκ μέρους της κυβέρνησης, απευθυνόμενος στη διεθνή κοινότητα», ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών την Κυριακή, στον απόηχο αντιδράσεων από την αντιπολίτευση, η οποία κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση ότι με τη στάση της επιδεικνύει υπερβάλλοντα ζήλο ως προς τη συμμετοχή της σε μία πιθανή διεθνή στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.
Newsroom Enet
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs