Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Χαλάει ο καιρός με βροχές και χιόνια σε όλη τη χώρα


Χαλάει ο καιρός με βροχές και χιόνια σε όλη τη χώρα
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα με βροχές και καταιγίδες οι οποίες από τη νύχτα θα είναι ισχυρές. Ο βροχερός καιρός θα συνεχιστεί και το Σάββατο και τα φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές θα είναι έντονα. Χιόνα θα πέσουν αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά για σήμερα, Παρασκευή, αναμένονται στα δυτικά τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τη νύχτα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί έως 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ τοπικές βροχές αναμένονται από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το βράδυ στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές από το βράδυ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται και στη δυτική Μακεδονία. Από το βράδυ οι βροχές θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ στα δυτικά θα ενταθούν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι βροχές από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες πιθανώς τη νύχτα ισχυρές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η μεγίστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται από το βράδυ τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το βράδυ στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη δεν αναμένονται βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-19 βαθμούς. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση 4-6 και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ.

Τέλος στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται από τη νύχτα τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το βράδυ στα βόρεια τοπικά 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Το βροχερό σκηνικό του καιρού θα διατηρηθεί και αύριο, Σάββατο, σε όλη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές.

Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρά. Χιόνα θα πέσουν αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και βαθμιαία 9 μποφόρ. Στα δυτικά από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς.

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Newsroom ΔΟΛ
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs