Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Κλιμάκωση του αγώνα αποφάσισαν οι αγρότες

Eurokinissi/EUROKINISSI
Στιγμιότυπο από το μπλόκο της Νίκαιας.

Την κλιμάκωση του αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών αποφάσισε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, καταγγέλλοντας την άκαμπτη στάση της κυβέρνησης.
Το μπλόκο της Νίκαιας δέχτηκε σήμερα, αντιπροσωπεία από το μπλόκο των Τεμπών, η όποια ζήτησε να μεταβεί μία ομάδα των αγροτών στη σύσκεψη μπλόκων που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Το μπλόκο της Νίκαιας  έδωσε στην αντιπροσωπεία  το πλαίσιο των αιτημάτων που έχει  διαμορφωθεί μέσα από τις Πανελλαδικές συσκέψεις των μπλόκων  και αποτελεί τη βάση του  αγώνα ο οποίος είναι σε εξέλιξη.
Ενημέρωσε επίσης, για την  Πανελλαδική σύσκεψη που έχει καλέσει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων στη Νίκαια την ίδια μέρα, την Τρίτη,  26 Ιανουαρίου.  
«Η κλιμάκωση του αγώνα στη βάση των αιτημάτων που έχουν διαμορφωθεί και η στάση της κυβέρνησης θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 
Στην κυκλοφορία τα Τέμπη 
Στην κυκλοφορία δόθηκαν εκ νέου τα Τέμπη, καθώς ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις των αγροτών, οι οποίες διήρκεσαν από τις 7.00 έως τις 9.00 το βράδυ.
Οι κινητοποιήσεις ωστόσο, θα συνεχιστούν και αύριο, με τους αγρότες να ετοιμάζουν να αποκλείσουν τον δρόμο από τις 12.00 έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 7.00 έως τις 9.00 το βράδυ. 

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs