Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας


Σήμερα αναμένεται να χαλάσει για τα ...καλά ο καιρός, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα πέσει στα βόρεια.
vroxi1
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την επικράτεια: 
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους τοπικά ισχυρές, αρχικά στη Μακεδονία και βαθμιαία και στη Θράκη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους τοπικά ισχυρές. Άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 ως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές κυρίως στις Κυκλάδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Τα φαινόμενα κυρίως από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 22/10
Καιρός: κακοκαιρία σε όλη τη χωρά με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
http://www.matrix24.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs