Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι σε ΜΜΕ είχαν αναλάβει να αποκρύψουν ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
«Στην Ελλάδα κάποιοι είχαν αναλάβει, εργολαβικά, στα δελτία Ειδήσεων, να αποκρύψουν ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο» ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής.


Στον ρόλο μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με το ζήτημα του χρέους αναφέρθηκε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της ακρόασης του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.
«Στην Ελλάδα κάποιοι είχαν αναλάβει, εργολαβικά, στα δελτία Ειδήσεων, να αποκρύψουν ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο» ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής, κάνοντας, μάλιστα, και ονομαστική αναφορά στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος, όπως είπε η πρόεδρος, «το ομολογεί στο βιβλίο του».
Ο κ. Ρουμελιώτης από την πλευρά του ανέφερε ότι πολλοί δημοσιογράφοι έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης και ότι αυτή η μη αναφορά ήταν βλαπτική για το δημόσιο συμφέρον.
Η κ. Κωνσταντοπούλου ωστόσο σημείωσε ότι δεν πιστεύει ότι έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης, καθώς, όπως είπε, «και σήμερα λυσσομανούν για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια σε ό,τι αφορά το ζήτημα του χρέους, και κινητοποιούνται προς την κατεύθυνση της συγκάλυψης, και για αυτό τον λόγο πολεμούν και αυτήν την Επιτροπή».
Πηγή: ΑΜΠΕ, http://www.naftemporiki.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs