Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Άνοδος ΣΥΡΙΖΑ στα ίδια τα υπόλοιπα, στην κυλιόμενη δημοσκόπηση της Pulse για topontiki.gr

 1
ΠΕΜΠTΗ, 8 Μαΐου 2014
Το Ποντίκι Web


Νέα άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και διεύρυνση της διαφοράς του από τη Ν.Δ. κατά 0,5% καταδεικνύει το δεύτερο κύμα αποτελεσμάτων της κυλιόμενης δημοσκόπησης της Pulse RC για topontiki.gr. Η έρευνα καταγράφει ακόμηάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στους δείκτες της παράστασης νίκης και της καταλληλότητας για την πρωθυπουργία αντίστοιχα.



● Οριακά αυξημένοι κατά 0,5%, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζονται στηνΠρόθεση Ψήφου η Ελιά, το ΚΚΕ και οι Οικολόγοι Πράσινοι.

● Σταθεροί στα ποσοστά του πρώτου κύματος αποτελεσμάτων παραμένουν η Ν.Δ., το Ποτάμι, οι ΑΝ.ΕΛΛ., η ΔΗΜΑΡ, οι Γέφυρες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΛΑΟΣ και το Άλλο Κόμμα.

● Οριακά υποχωρούν κατά 0,5% η Χρυσή Αυγή, το Λευκό / Αποχή και οι Αναποφάσιστοι / Δ.Α.



Στην Πρόθεση Ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ, παρότι μένει σταθερός συγκριτικά με το αποτέλεσμα της 5ης Μαΐου, αυξάνει τη διαφορά του από τη Ν.Δ., η οποία πέφτει κατά 0,5%.

● Ανοδική τάση κατά 0,5% εμφανίζουν η Ελιά, το ΚΚΕ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και το Άλλο Κόμμα.

● Σταθεροί, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένουν το Ποτάμι, οι ΑΝ.ΕΛΛ., η ΔΗΜΑΡ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι Γέφυρες και ο ΛΑΟΣ.

● Μείωση, εκτός της Ν.Δ., καταγράφουν η Χρυσή Αυγή (1%) και οι Αναποφάσιστοι (0,5%).





Η διακύμανση της διαφοράς του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. στην Εξέλιξη της Πρόθεσης Ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ανεβαίνει πάλι στο 2%, όπως στις 18 Μαρτίου. Κατά τα λοιπά (πάντα σε σύγκριση με τις 18 Μαρτίου και μετέπειτα) η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την αργή αλλά σταθερή κάθοδό της, η Ελιά παραμένει στη διακύμανση της μισής μονάδας, το Ποτάμι δεν άλλαξε την καθοδική ροή του, το ΚΚΕ αντιθέτως συνεχίζει να ανεβαίνει, οι ΑΝ.ΕΛΛ. παραμένουν σταθεροί και η ΔΗΜΑΡ διατηρεί το μικρό της κέρδος.



Μείωση της διαφοράς του κατά 2% από τον Αντώνη Σαμαρά καταγράφει ο Αλέξης Τσίπρας στο ερώτημα για τον Καταλληλότερο για Πρωθυπουργό. Για την ακρίβεια, συγκριτικά με το πρώτο κύμα αποτελεσμάτων της κυλιόμενης δημοσκόπησης της Pulse, ο Τσίπρας κερδίζει 2 μονάδες, ο Σαμαράς παραμένει σταθερός και ο Κανένας χάνει 1 μονάδα, όπως και η απάντηση Δεν Ξέρω / Δεν απαντώ.



Η μόνη αξιοσημείωτη παρατήρηση στην Εξέλιξη του ερωτήματος  Καταλληλότερος για Πρωθυπουργός είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στο παρελθόν εμφάνιζε σημαντικές μεταπτώσεις, από τις 9 Απριλίου και ύστερα προσθέτει 2% σε κάθε νέα έρευνα, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς, πιο σταθερός εδώ και ενάμιση χρόνο, φαίνεται να έχει βρει οροφή.



Διεύρυνση και του προβαδίσματός του στην Παράσταση Νίκης καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ στο σχετικό ερώτημα, κερδίζοντας 1% – συγκριτικά με το πρώτο κύμα αποτελεσμάτων της κυλιόμενης δημοσκόπησης της Pulse για topontiki.gr – και ανεβαίνοντας στο 45%. Σταθερή η Ν.Δ. στο 36%, μείωση κατά 1% αυτών που δεν απαντούν.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs