Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η γκάφα των ΝΕΩΝ δημιουργεί ερωτηματικά


Ανέβασαν στο site τους μία παλιότερη δήλωση της Μαρίας Δαμανάκη για τον κατώτατο μισθό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός. Αλλά δεν γίνονται ξαφνικά πρωτοσέλιδο, έτσι εύκολα, οι παλιότερες αναρτήσεις. Και επικαιροποιημένες μάλιστα. 
Ξέρετε ποια είναι η Μαρία Δαμανάκη, έτσι; Αυτή που ως αρχηγός του Συνασπισμού τον άφησε για 1η και μοναδική φορά στην ιστορία του εκτός Βουλής. Αυτή που κατέβηκε κάποια χρόνια αργότερα υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πήρε λιγότερες ψήφους και από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ακόμα. Η «φωνή του Πολυτεχνείου», το μοναδικό της εύσημο...
Τέλος πάντων, τα «ΝΕΑ» ξέθαψαν από το αρχείο τους δήλωση της ευρωπαϊκής επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη και την ανέβασαν για λίγο στην ηλεκτρονική τους έκδοση. Συγκεκριμένα tanea.gr έγραψαν: «Για την Κομισιόν είναι ανοιχτό το θέμα της νέας μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα επανέλαβε η ελληνίδα Επίτροπος, Μαρία Δαμανάκη, λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες ευρωεκλογές» - ΕΔΩ η κατεβασμένη είδηση. Αυτό βέβαια, το «λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες ευρωεκλογές», δεν είναι αρχείου και, όντως, δημιουργεί ερωτηματικά. Κάποιος το έγραψε τώρα, δεν είναι του παρελθόντος, κάποιος πήρε το παλιό θέμα και το έκανε σημερινή είδηση.
Γι αυτό και δεν μας πείθει η διευκρινιστική ανακοίνωση της εφημερίδας: «Η ανάρτηση που κατέβηκε σχεδόν αμέσως οφείλεται σε τεχνικό λάθος που ενεργοποίησε ένα αρχειοθετημένο άρθρο». Όσοι γνωρίζουν από sites ξέρουν πως χρειάζεται μία σειρά ενεργειών ώστε ένα αρχειοθετημένο άρθρο να επανέλθει ξανά στην 1η σελίδα. Και, δη, επικαιροποιημένο και με νέο κείμενο μάλιστα που να το συνδέει με το σήμερα.
Τι συνέβη άραγε;
Πηγή: http://www.e-tetradio.gr/article/10748/I-gkafa-ton-NEON-dimiourgei-erotimatika#sthash.JYle3HHh.S5VONu4e.dpuf
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs