Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ζητείται στήριξη από Καραμανλή



Αγωνία στη ΝΔ για το ποια στάση θα τηρήσει ο πρώην πρωθυπουργός ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής

Picture 0 for Ζητείται στήριξη από Καραμανλή
Ποια στάση θα κρατήσει ο κ. Κώστας Καραμανλής και όσοι συναποτελούν το περιβάλλον του ενόψει της κρίσιμης δεύτερης Κυριακής των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, αλλά και της κάλπης των Ευρωεκλογών;
Το ερώτημα αυτό "ψιθυρίζουν", ολοένα και εντονότερα, όσο πλησιάζει η κρίσιμη ώρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Και αυτό γιατί μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός να διατείνεται σε όσους τον ρωτούν ότι η στήριξη της κυβέρνησης και του κ. Αντώνη Σαμαρά είναι περίπου εθνικό καθήκον, αλλά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον δεν είναι καθόλου σίγουροι ότι αυτό μετουσιώνεται και σε πράξεις.
Το ενδεχόμενο ο κ. Καραμανλής να "βγει" και να κάνει επισήμως δήλωση στήριξης του πρωθυπουργού κάποια στιγμή έως την προσεχή Κυριακή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, έστω και αν ορισμένοι στο Μαξίμου θα επιθυμούσαν κάτι τέτοιο και πιέζουν παρασκηνιακά. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο κ. Καραμανλής δεν είναι διατεθειμένος να σπάσει τη σιωπή του, όποιο κι αν είναι το κόστος από αυτή τη στάση του. Άλλωστε, μέχρι σήμερα, μάλλον επωφελής αποδείχθηκε για τον ίδιο και την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ αυτή η στάση.
Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να αναζητηθεί κάποια φόρμουλα, ώστε να δοθεί η ζητούμενη στήριξη στην κυβέρνηση, μέσω διαρροών, αν και ο κύκλος των προσώπων που περιβάλλουν τον πρώην πρωθυπουργό, δεν κρίνεται και ιδιαιτέρως φιλικός προς το Μαξίμου.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs