Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η λευκή έπαυλη του Κολωνακίου και η σύναξη των μεγαλοεπιχειρηματιών στο Αλάτσι

Xορηγός του Ποταμιού και ο Ντόρης Μαργέλλος με το καλαμπόκι

Aπό παραδοσιακούς δεξιούς ψηφοφόρους προσπαθεί, αθόρυβα, να αγρεύσει ψήφους το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη με τη βοήθεια επιχειρηματικών και άλλων κύκλων…
Την περασμένη Τετάρτη μαζεύτηκαν στο κρητικό εστιατόριο «Αλάτσι», πίσω από το Χίλτον (συνιδιοκτήτης ο Σταύρος Θεοδωράκης), καμιά πενηνταριά, προσεκτικά επιλεγμένοι καλεσμένοι μεταξύ των οποίων μεγαλοεργολάβοι, γνωστοί επιχειρηματίες, πανεπιστημιακοί και άλλοι. Μερικά ενδεικτικά ονόματα από όσους παρευρέθησαν: 
Αναστάσιος (Σάκης) Καλλιτσάντζης, πρόεδρος της κατασκευαστικής ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ, Νικ. Γεραρχάκης, υψηλόβαθμο στέλεχος της κατασκευαστικής J & P, Μπίλης Δασκαλάκης των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων BCA, Ι. Σκούρας, καθηγητής πανεπιστημίου, Δημ. Κωνσταντίνου της εταιρείας Ιωνία, Ειρ. Πλατή των γνωστών κέτερινγκ, Ν. Ζευκιλής, αντιπρόσωπος μηχανημάτων και άλλοι.
Η παρουσία αυτών των προσώπων, που στην πλειοψηφία τους, για να μην πούμε όλοι, ανήκουν.. παραδοσιακά σε δεξιά και κεντροδεξιά πολιτικά σχήματα και αφουγκράζονται… ποταμίσιες δολιχοδρομίες, αλλά και αδιευκρίνιστες και αμφίσημες δεσμεύσεις όλων των κομμάτων, σημαίνει ότι ψάχνονται. 
Αντικομφορμιστική ήταν και η όλη εξέλιξη της προεκλογικής και ολίγον κοσμικής εκδήλωσης. Αρκετά καθυστερημένος εμφανίσθηκε στην ομήγυρη ο Σταύρος Θεοδωράκης, χωρίς σακίδιο με τις θέσεις του κόμματός του. Δεν υπήρξε ομιλία του, αλλά ζήτησε κατευθείαν ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε όμως με ποταμίσιες υπεκφυγές.
(...) Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με καλό φαγητό και ακόμη καλύτερο κρασί με χορηγό της συγκέντρωσης τον επιχειρηματία-χρηματιστή Θεόδωρο (Ντόρη) Μαργέλλο, στενό φίλο και ομοτράπεζο του Γ. Παπανδρέου -ήταν συμμαθητές από το Κολλέγιο Αθηνών- και κολλητός τουΑντρίκου Παπανδρέου. Ο Ντ. Μαργέλλος ήταν πρώην εκπρόσωπος της εταιρείας Granomar με έδρα τη Γενεύη, γνωστή και από τη σκανδαλώδη υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού που έφθασε στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Υπενθυμίζεται ότι τον κοσμοπολίτη Ντόρη Μαργέλλο κατηγόρησε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για την ανάμειξή του στην υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου, των ελληνικών CDS…
Ωτακουστής μου συγκράτησε ότι η προεκλογική σύναξη είχε αρχικά προγραμματισθεί να γίνει στη λευκή έπαυλη Μαργέλλου στο Κολωνάκι (Δεξαμενή), αλλά άλλαξε ο τόπος συνάθροισης για λόγους που συζητήθηκαν υπόκωφα και διακριτικά.

από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας Το Παρόν μέσω http://zoornalistas.blogspot.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs