Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ένταση στο Παγκράτι. Εκπαιδευτικοί μπήκαν στο πολιτικό γραφείο του Κυρ. Μητσοτάκη. Ξύλο και χημικά. Τα ΜΑΤ τους έχουν απωθήσει στη Μερκούρη

Υπό πολιορκία το γραφείο του Κυρ. Μητσοτάκη στο Παγκράτι. Εκπαιδευτικοί μπήκαν και ανήρτησαν πανό. Στο σημείο έφτασε και η πορεία της ΑΔΕΔΥ. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών. Διαβάστε το ρεπορτάζ του NEWS 247 (vids +pics)


Συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Παγκράτι, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και βρίσκονται υπό απόλυση.
Ρεπορτάζ: Μαρίνα Κουτσούμπα
Πρόκειται για δεκάδες καθηγητές, οι οποίοι ζητούν συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη. Στο σημείο έφτασε και η πορεία της ΑΔΕΔΥ.
Αστυνομικοί τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών και τους έχουν σπρώξει προς την οδό Σπύρου Μερκούρη και η κατάσταση παραμένει τεταμένη. Στο σημείο βρίσκονται 2 διμοιρίες των ΜΑΤ.
 
 
Οι εκπαιδευτικοί -οι οποίοι ζητούν άμεση προκήρυξη 200 θέσεων- δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο γραφείο έως ότου οριστεί συνάντηση με τον υπουργό.
 

Αυτή τη στιγμή έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.
 
Δείτε τι δήλωσε στο NEWS 247 το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Σταύρος Τζιορτζιώτης:
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs