Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Υφ. Μεταφορών: "Η τρόικα υπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα"





«Γωνιακό μαγαζάκι», το οποίο δέχεται αιτήματα ιδιωτικών φορέων, χαρακτήρισε τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι η τρόικα εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα.

«Η τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα. Δεν είναι εκκρεμότητα αυτή βεβαίως».

Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω ερωτώμενος για το εάν πιστεύει ότι η τρόικα υπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα: «Ναι υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς είτε Έλληνες είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα».
Αυτά, ενώ η τρόικα επιστρέφει από αύριο στην Αθήνα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων, και οι Βρυξέλλες θέτουν τελεσίγραφο στην ελληνική πλευρά για λύση ως την Κυριακή.
«Είμαστε ελαφρώς αισιόδοξοι πως η αξιολόγηση στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα», τόνισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως "οι εκπρόσωποι της τρόικας δεν μπορούν να μένουν επ΄ αόριστον στην Αθήνα».  
Πηγή: www.athina984.gr

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs