Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Aναζητείται ο Χριστόδουλος Ξηρός

Ήταν πολιτική απόφαση εκτιμά ο δικηγόρος του
Κεδίκογλου: Ανατριχιαστική η δήλωση του συνηγόρου

Από χθες, Δευτέρα, αναζητούνται τα ίχνη του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού και ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται καθημερινά στο αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας στη Χαλκιδική. «Μπόρεσε και ξέφυγε όπως κάθε επαναστάτης πρέπει να κάνει» είπε ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης. Οι αμετανόητοι καταδικασθέντες για τρομοκρατία δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν απλοί κρατούμενοι, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασθείς για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» πήρε εορταστική άδεια διάρκειας 9 ημερών, την 1η Ιανουαρίου. Η άδειά του ολοκληρώνεται την Τρίτη αλλά όφειλε να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας και για το λόγο αυτό η αστυνομία τον αναζητεί.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης εκτίμησε ότι πρόκειται για πολιτική απόφαση που συνάδει με την δράση του ενώ σχολίασε ότι αιτήματα που έχει υποβάλλει μέχρι σήμερα και απορρίφθηκαν ενδεχομένως να τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. "Μπόρεσε και ξέφυγε όπως κάθε επαναστάτης πρέπει να κάνει" είπε ο Φρ.Ραγκούσης για τον πελάτη του.
Στο ίδιο κανάλι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου χαρακτήρισε "ανατριχιαστική" τη δήλωση του συνηγόρου του Χριστόδουλου Ξηρού και διερωτήθηκε: εάν ένας καταδικασμένος τρομοκράτης έχει επαναστατικό καθήκον, μήπως δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν απλοί κρατούμενοι;"
Απέρριψε το ενδεχόμενο να αφεθεί ελεύθερος ο Σάββας Ξηρός λέγοντας ότι νοσηλεύεται και λαμβάνει κάθε φροντίδα για την υγεία του ενώ κατέληξε λέγοντας:"όταν έχεις να κάνεις με περιπτώσεις αμετανόητων καταδικασθέντων για τρομοκρατικές ενέργειες, δεν πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται ως απλοί κρατούμενοι".






http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=408058
 
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs