Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Πολιτικός Ονειροκρίτης






Πολιτικός Ονειροκρίτης

Σε μια εποχή που το μέλλον φαντάζει πιο αβέβαιο από ποτέ, Ονειροκρίτης, σε βοηθά να ερμηνεύσεις με ακρίβεια τα όνειρά σου και να προβλέψεις τί σε περιμένει στη ζωή σου. Αν είσαι τυχερός (που πολύ αμφιβάλλω, γιατί αν ήσουν δε θα φυτοζωούσες στην Ελλάδα του 2013), ενδέχεται κάποια από τις παρακάτω καταστροφές να σε πετύχει ξώφαλτσα.

‘Αδωνις

Αν σε επισκεφθεί Χαϊβάνι στον ύπνο σου- το καταλαβαίνεις κι από μόνος σου, δε χρειάζεται να σου το πω εγώ- άσπρη μέρα δε θα δεις. Ο Μπουμπούκος προμηνύει φασαρίες, μπλεξίματα και υπερκοπώσεις. Από αισθηματικής πλευράς, η/ο σύντροφός σου, θα βρεθεί σε δίλημμα και δε θα μπορεί ν’ αποφασίσει αν πρέπει να παραμείνει μαζί σου ή ν’ ακολουθήσει τον Βαγγέλα τον κρεατέμπορα (εναλλακτικά την άσχημη πλην ματσωμένη κόρη μεγαλοστελέχους ΔΕΚΟ) για μια ζωή άνετη και ανέφελη. Στο τέλος βέβαια, είσαι χαμένος από χέρι. Αν στο διάβα σου βρεθεί Άδωνις γιαουρτωμένος, πρόσεχε την υγεία σου. Δε θα εκπλαγώ καθόλου αν μια απλή γρίπη σε στείλει σε ράντζο του ΕΟΠΥΥ…

Άκης

Αν δεις Άκη στο Παρίσι, θα πάρεις κληρονομιά. Το πιο πιθανό να πέσει τ’ ανάσκελα η πλούσια θειά σου, η οποία καλοπαντρεύτηκε στην Αστραλία, και να χ@στείς στο τάλαρο. Προσοχή: μη βιαστείς να χαρείς και να παραιτηθείς- αν εξακολουθείς να έχεις ακόμα δουλειά. Η κληρονομιά θα εξανεμιστεί μέχρι να πεις κύμινο, γιατί ο Στουρνάρας θα αυξήσει το φόρο κληρονομιάς στο 95%. Αν τώρα ο Άκης περπατάει ανέμελος έξω από την μεζονέτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μην περιμένεις χαρές και πανηγύρια. Μη σύρεις το χορό. Πρόκειται για μια κλασσική περίπτωση αντιστρόφου ονείρου. Το όνειρο προμηνύει μπλεξίματα με την αστυνομία, την τροχαία και την πολεοδομία. Όλα αυτά μαζί!


Βενιζέλος

Ο Βενιζέλος εκφράζει το άγχος και την αγωνία σου για την ακίνητη περιουσία –αν σου χει απομείνει. Όχι άδικα οφείλω να ομολογήσω. Στη θέση σου θα πούλαγα σπίτι, κτήματα και κοτέτσια, θ’ αγόραζα ένα τροχόσπιτο και θα περιδιάβαινα την εξωτική Αλβανία.  Αν τα υπάρχοντά σου περιορίζονται στη σωβρακοφανέλα και τις τρύπιες κάλτσες που φορείς, πήγαινε άμεσα να προμηθευτείς γκαζάκια, αναπτήρες και αν είσαι τύπος μερακλής και παραδοσιακός, δαδιά και καντήλια. Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα σου κόψει η ΔΕΗ το φως. Αν τώρα δεις Βενιζέλο φουρκισμένο ή σεκλετισμένο, να κρατά στο χέρι ένα 5% και να βολοδέρνει στα Ειδικά Δικαστήρια, μην μπεις στον κόπο να ερμηνεύσεις τον οιωνό. Βγάλε το τελευταίο κατοστάευρω από την Τράπεζα και κοίτα να περάσεις τις τελευταίες σου ώρες όσο πιο ευχάριστα γίνεται.


Βρούτσης

Δε θέλω να σε κάμω να σκιαχτείς αλλά ο Βρούτσης είναι ένα προαιώνιο σύμβολο μιζέριας και επαγγελματικής καταστροφής. Αν έχεις δουλειά θ’ απολυθείς, αν έχεις επιχείρηση θα σε μπαγλαρώσουν για χρέη προς το Δημόσιο και θα σου κάνουν και κατάσχεση, ενώ εάν είσαι άνεργος θα ενημερωθείς ότι δε δικαιούσαι πλέον επίδομα.

Γ.Α.Π.

Εάν δεις στον ύπνο σου Γ.Α.Π., τα μαντάτα- σε κάθε περίπτωση- καλά δε θα ναι.
  •    Γ.Α.Π. σε Καστελόριζο: μεγάλο κακό θα σ’ έβρει. Προμηνύονται λοιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί. Να μεταλάβεις και να ξομολογηθείς...
  •    Γ.Α.Π. σε Κάννες: μια είδηση αναπάντεχη θα σε σοκάρει. Καλού, κακού κάνε τη διαθήκη σου και μην ξεμυτίσεις, για κανένα λόγο, από το σπίτι.
  •   Γ.Α.Π. σε ομιλία στη Βουλή: αν είσαι φοιτητής και έχεις εξεταστική, προσπάθησε να την αποφύγεις. Αν αυτό είναι ανέφικτο, πάρε μαζί σου σκονάκια. Όπως και να χει μην κανονίσεις διακοπές για το καλοκαίρι γιατί θα πρέπει να προετοιμαστείς για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου. 
  •   Γ.Α.Π. σε ποδήλατο: Κάνε ευχέλαιο. Είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα και γκρεμοτσακίσματα. Ο θεός να σε φυλά..

Κυριάκος Μητσοτάκης

Εάν δεις στον ύπνο σου το Κυριάκο, προσπάθησε να φανείς ψύχραιμος. Υπάρχουν και χειρότερα: θα μπορούσε φερ’ ειπείν να σου χε μπαστακωθεί στ’ όνειρο ο πατέρας ή την αδερφή του! Στη δεύτερη περίπτωση ο θάνατος θα ήτο αργός και βασανιστικός. Με τον Κυριάκο έχεις πάντα την ελπίδα να «φύγεις» σύντομα, σχετικά ήρεμα και ανώδυνα.


Λοβέρδος

Σε αυτή την περίπτωση, χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει. Ο Λοβέρδος συμβολίζει την κακοδαιμονία, τη βαριά ασθένεια και την ανέχεια. Αν είσαι συνταξιούχος, να το δέσεις σχοινί- κορδόνι ότι την αποχαιρετάς την επικουρική που χάνεις. Βάλε επίσης καλά στο μυαλό σου ότι τα όρια συνταξιοδότησης- στην πλέον ευνοϊκή των περιπτώσεων- θα αγγίξουν τα 72 έτη. Αν είσαι νοσηλευόμενος, κάποια αποκλειστική θα σου τραβήξει κατά λάθος το σωληνάκι ή θα σου δώσει αντισυλληπτικά αντί για το φάρμακο της πίεσης.


Ξενογιαννακοπούλου

Η Μαριλίζα προμηνύει φουρτούνες στη σεξουαλική σου ζωή. Είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα το κέρατο, πάει σύννεφο. Το τρως με τη σέσουλα.. Αν δεν επιθυμείς να στείλεις αδιάβαστο το σύντροφό σου γιατί μοιράζεσαι μαζί του το νοίκι και ο μισθός του 15μερου πλέον ανέρχεται στα 300 ευρώ, θα βοήθαγε σημαντικά να σκύβεις όταν μπαίνεις σε κλειστούς χώρους.  Προτείνω επίσης ανεπιφύλακτα να τον/την εκδικηθείς με το ίδιο νόμισμα: εξ’ άλλου είναι τα μόνα κερατιάτικα που δε θα πληρώσεις σε ευρώ.


Πάγκαλος

Μια ερμηνεία αυτού του ονείρου (ειδικά αν ο Θόδωρας κυκλοφορεί καμαρωτός μετά μπουρνουζίου και παντοφλικού), είναι ότι θα χάσεις την προαγωγή, που με τόσο κόπο και μηχανορραφία, είχες μεθοδεύσει. Τζάμπα ρουφιάνευες στο αφεντικό, όλον αυτόν τον καιρό, το συνάδελφο στο διπλανό γραφείο. Όχι μόνο θα σου φάει τη θέση, αλλά θα αποκαλυφθεί η πλεκτάνη και από στέλεχος θα μεταφερθείς στο πρωτόκολλο να βάζεις σφραγίδες. Από την άλλη βέβαια, μπορεί απλά να σου έκατσε βαρύ το χθεσινοβραδινό καζάνι πατσά, στο οποίο δεν μπόρεσες να αντισταθείς και το οποίο σαβούριασες αύτανδρο!


Σαμαράς

Το όνειρο προαναγγέλλει αθέτηση συμφωνίας. Για κανα 2 χρόνια αφότου ο καλαματιανός σε επισκεφθεί στον ύπνο σου, μην υπογράψεις κανενός είδους συμβόλαιο. Μήτε στοίχημα με την μάνα σου μη βάλεις. Είναι απολύτως βέβαιο οτι θα πιαστείς Κώτσος και θα κλαις τους παράδες σου. Αν ο Σαμαράς, συνοδεύεται από Μηταράκη, τα πράματα σκουραίνουν ακόμα περισσότερο. Το πρώτο Ψυχοσάββατο που θα ακολουθήσει τον Σαμαροεφιάλτη, φτιάξε πρόσφορο και νήστεψε ακόμα και το νερό

Στουρνάρας
Εγώ εάν ονειρευόμουν Στουρνάρα, το πρώτο πράμα που θα κανα θα ήταν μια «δυνατή» ασφάλεια ζωής για να εξασφαλίσω το σόι μου σε περίπτωση που τα κακαρώσω. Ο Γιάννης συμβολίζει την καταστροφή. Είναι πιθανό να σε επισκεφθεί το ΣΔΟΕ, να γίνεις αυτόπτης μάρτυρας σε ένοπλη ληστεία, να διασταυρωθείς με Κουλούρη που περνά κόκκινο στον κάθετο προς εσένα δρόμο, να κλειστείς στο ασανσέρ με τη Φάνη-Πάλη Πετραλιά και να έχουν απεργία κείνη την μέρα οι απεγκλωβιστές και τα παλικάρια της ΕΜΑΚ..  Κρίνω μάταιο να ζωστείς φυλαχτά και σκόρδα. Ο Στουρνάρας είναι απ’ τα όνειρα κείνα που άμα τα δεις καλύτερα να κρατήσεις την αναπνοή σου για να σκάσεις.

Τσίπρας


Αλέξης ομιλών την αγγλικήν, είναι σημάδι ύποπτο και αμφίσημο. Από τι να πρωτοφυλαχτείς δεν ξέρω. Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, υπάρχει η πιθανότητα να ρθουν τα πάνω κάτω και εκεί που πίστευες ότι θα είσαι ο μόνος που θα διασωθεί από την εφεδρεία, να είσαι ο μόνος που θα πάρει τα παπούτσια στο χέρι. Αν εργάζεσαι στον ιδιωτικό τομέα, θα λάβεις ενημέρωση μιας εβδομάδας, για περικοπές ύψους 30%, στον ήδη κουτσό σου μισθό. Αν στο όνειρό σου ο Αλέξης συνομιλεί με Τσάβες και έχει και την Περιστέρα παραμάσχαλα, κάποια είδηση που αφορά στον οικογενειακό σου περίγυρο θα σε ξαφνιάσει. Μπορεί π.χ. να λάβεις προσκλητήριο γάμου, από τον gay γιο της πρώτης σου ξαδέρφης.


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs