Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ λόγω λίστας - "Παρέα που κυβερνούσε" χαρακτηρίζει ο κολλητός του Βενιζέλου Γρηγοράκος, την κυβέρνηση ΓΑΠ - "Δεν σώζεται ο Βενιζέλος" απαντά ο Ραγκούσης


Για μια παρέα που κυβερνούσε κι έχει τεράστιες ευθύνες για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση.
Για “εμετική προσπάθεια συκοφάντησής του” έκανε λόγο ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βουλής και συνεργάτη του Ευ. Βενιζέλου, Λεωνίδα Γρηγοράκου.
Ο κ. Γρηγοράκος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, είπε -μεταξύ άλλων- πως ήταν “μία παρέα που κυβερνούσε κι έχει τεράστιες ευθύνες για την υπόθεση” ενώ πρόσθεσε πως “είχαν τη λίστα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα”. “Μιλάω για την παρέα Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου και όλους αυτούς που είχαν τη λίστα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα. Εκτός αν ο καθένας έκανε του κεφαλιού του” είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν μπορεί να μην γνώριζε ο τότε πρωθυπουργός της χώρας.
Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γ. Ραγκούση ο οποίος -μέσω του ίδιου ραδιοφωνικού σταθμού- καταλόγισε στον κ. Γρηγοράκο “εμετική προσπάθεια συκοφάντισής” του και πρόσθεσε ότι "ο πρώην συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου νομίζει ότι έτσι θα προστατεύσει τον κ. Βενιζέλο, αλλά δεν προστατεύεται έτσι ο κ. Βενιζέλος". “Τολμάει τέτοιες μέρες να διαπράττει τέτοιες αθλιότητες” είπε, προσθέτοντας πως αν ο κ. Γρηγοράκος επαναλάβει τέτοιες κατηγορίες, τότε θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.


Σικιαρίδης, Ροσόνης και Ελένη Παπακωνσταντίνου τα ονόματα που αφαιρέθηκαν από τη Λίστα Λαγκάρντ



Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs