Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Δημιουργήθηκε σελίδα καταγγελιών για διαφθορά στο Δημόσιο - www.edosafakelaki.org


Στη καταπολέμηση της διαφθοράς ευελπιστεί να βοηθήσει η νέα ιστοσελίδα στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να καταγγέλλουν περιστατικά διαφθοράς.
Το «Έδωσα Φακελάκι» (www.edosafakelaki.org) είναι μια μη κερδοσκοπική πλατφόρμα δημοσιοποίησης περιστατικών διαφθοράς από απλούς πολίτες.
Το site καταγράφει ανώνυμα τις επαφές με διεφθαρμένους δημοσίους λειτουργούς και ποσοτικοποιεί τη διαφθορά ανά νομό και ανά υπηρεσία.
Οι ιδρυτές του «Έδωσα Φακελάκι» πιστεύουν ότι η καταγραφή και αναγνώριση του προβλήματος είναι το πρώτο βήμα για την αντιμετώπισή του.
Ήδη από τη δημοσιοποίηση του, το site, έχει δεχθεί δεκάδες καταγγελίες και συμβαίνει αυτό που ανέμεναν οι ιδρυτές του. Να διαφανεί ξεκάθαρα το μέγεθος του προβλήματος.
Αν λοιπόν έχετε πέσει θύμα διαφθοράς, ή αν κόμα αντισταθήκατε, μπορείτε να δημοσιοποιήσετε ανώνυμα την ιστορία σας στο www.edosafakelaki.org. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην καταπολέμηση του προβλήματος.


Πηγή:http://www.iefimerida.gr/node/69730#ixzz27k8IgWlo
Bookmark and Share

3 σχόλια:

 1. Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου Τεκτονοπούλου Μαρία η επονομαζόμενη κα Ντόκτορ...έγινε ο φόβος και ο τρόμος πάντων. Καθημερινά επιτίθεται σε δασκάλους ,Διευθυντές,και προσωπικό της, φερόμενη με χυδαίους χαρακτηρισμούς ,προπηλακίζει ,εξευτελίζει και προκαλεί τους πάντες.Απειλεί και παραπέμπει σε πειθαρχικές διαδικασίες.Συνεργάζεται με διεφθαρμένα άτομα χαλκεύοντας κατηγορίες συκοφαντικές .Έχει διαλύσει τα πάντα ...είναι ανίκανη να διοικήσει και δεν έχει καμιά επαφή με κανέναν πλην των καταδοτών ρουφιάνων της τους οποίους δέχεται ανεπιφύλακτα.Με κάποιους κοντινούς της ως συμμορία... οργανωμένη στο ΠΥΣΠΕ τρομοκρατεί .Επιτίθεται σε Σχολικούς συμβούλους και καλεί δημόσια σε συναντήσεις Διευθυντών να καταδίδουν την απραξία των Σχολικών Συμβούλων.Είναι αναιδέστατη και προβάλλει ευθαρσώς την Μασονική της ιδιότητα με τελίτσα σε όλα τα υπογραφόμμενα από αυτήν έγγραφα.Δεν υπάρχει κανείς να κάνει μια έρευνα και να δει πώς διέλυσε όλη την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις "φαμίλιες". Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»!. Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

  ΠΕΤΡΟΣ
  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. Απαντώντας στις απειλές και στο θράσος κάποιων αρμοδίων σχετικά με την προστασία της οικογενειοκρατίας και των παράνομα προσληφθέντων υπάλληλων αορίστου χρόνου σε ΑΕΙ, σας εκθέτω τα εξής:
  Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να κάνει προσφυγή για τις παράνομες προσλήψεις στο προστατευόμενο ΑΕΙ, που εδρεύει στην Αθήνα (είναι κάποιο από τα μεγάλα).
  Καμιά απολύτως προστασία στο βρώμικο κατεστημένο. Να διωχθούν οι επίορκοι που έκαναν τις άθλιες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, με πλαστές προϋπηρεσίες.
  Έμαθαν στην προστασία και απειλούν.
  Κύριοι της Κυβέρνησης, τροποποιώντας τον υπερψηφισμένο από την Βουλή Νόμο για τα ΑΕΙ, κρατήσατε τους πρυτάνεις και βλέπετε τα αποτελέσματα (τα οποία και, άλλωστε ήταν αναμενόμενα)!
  Στην προσφυγή που λένε ότι θα κάνουν, θα πουν ότι, έκαναν παράνομες προσλήψεις; Θα πουν για την διαπλεκόμενη οικογενειοκρατία κ.λπ.;
  Από τις άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα είναι, άραγε, «παιδιά ενός κατωτέρου Θεού»;
  Ποιοι είναι αυτοί, που δεν θα απαντήσουν στο σχετικό έγγραφο του Υπουργείου; Θα είναι πάντα καθεστώς; Είναι υπεράνω κάθε νομιμότητας; Κάνουν αντάρτικο;
  Να διωχθούν οι παράνομοι του άθλιου ΑΕΙ και να μπουν στην φυλακή μαζί με αυτούς που τους προσέλαβαν.
  Ο Ελληνικός Λαός δεινοπαθεί εξαιτίας τους. Τέρμα πια στις αθλιότητες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs