Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Από την αποστασία στη συμπαιγνία


Αυτές τις μέρες, το καθεστώς, μεθοδεύει το οριστικό ξεπούλημα της χώρας και δοκιμάζει να ενταφιάσει οριστικά τη δημοκρατία, την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία σ’ αυτόν τον τόπο.
Αυτές τις μέρες, ένα πραγματικό, βαθύ λαϊκό κίνημα διεκδικεί να ανατρέψει τα σχέδια τους. Ένα κίνημα με νέες, ριζοσπαστικές ιδέες, γνήσιο τέκνο των λαϊκών κινημάτων της νέας εποχής που συγκλονίζουν τα τελευταία χρόνια ολόκληρο τον πλανήτη.
Κι όμως, ενώ το νέο και το ελπιδοφόρο βρίσκεται στους δρόμους και είναι σε θέση να παίξει ρόλο ρυθμιστή των εξελίξεων, κάποιοι οργιάζουν στις πλατείες και τις διαδηλώσεις υπονομεύοντας την ανατρεπτική προοπτική του κινήματος.
Ο λαός γνωρίζει πολύ καλά καθώς επίσης και όσοι ήμασταν από την αρχή της πλατείες. Όλοι, έχουμε μάτια και βλέπουμε.
Όσο το κίνημα ήταν μαζικό και ειρηνικό, είχε αχρηστέψει την αστυνομική καταστολή, και είχε βγάλει εκτός παιχνιδιού τους πραιτωριανούς της κυβέρνησης.
Τώρα, μέσα από τις συγκρούσεις με την αστυνομία, τα ΜΑΤ έχουν οργιάσει και μπαινοβγαίνουν εν μέσω ενός καταιγισμού δακρυγόνων στην πλατεία!
Είναι πλέον εντελώς φανερό πώς η στρατηγική της έντασης οδηγεί στον ενταφιασμό του λαϊκού κινήματος, ανοίγει τον δρόμο για την υποδούλωση του ελληνικού λαού, και το ξεπούλημα της χώρας.
Ανεξαρτήτως κινήτρων, όσα συμβαίνουν αποτελούν μια προβοκάτσια που τόσο πολύ ήθελε το υπό κατάρρευση ΠΑΣΟΚ και οι εντολοδόχοι του

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs