Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η Ρεγγίνα του Μεγάρου Μαξίμου


reggina_vartzeliΣαρωτικό ανασχηµατισµό στο Μέγαρο Μαξίµου φέρνει η νέα χρονιά µε 150 υπαλλήλους να συγκροτούν το νέο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού. Το υπό αναδιάρθρωση Πρωθυπουργικό Γραφείο θα συντονίζεται από την Ρεγγίνα Βάρτζελη, η οποία αναλαµβάνει επικεφαλής της γενικής γραµµατείας παρά τω πρωθυπουργώ και ουσιαστικά καθήκοντα επιτελάρχη, γράφουν ΤΑ ΝΕΑ.
Ο κορµός του νέου «στρατηγείου», το µεγαλύτερο µέρος του οποίου φηµολογείται ότι θα εγκατασταθεί στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, συγκροτείται από επτά Μονάδες.
Οι Μονάδες αυτές στην πράξη καταργούν τα υφιστάµενα Γραφεία.  Σήµερα το Πολιτικό Γραφείο αποτελείται από 125 υπαλλήλους προσωπικό και περιλαµβάνει 6 θέσεις προϊσταµένων, 52 θέσεις ειδικών συµβούλων και συνεργατών, 60 θέσεις µετακλητών υπαλλήλων, µία θέση ιδιαίτερου γραµµατέα, 4 θέσεις ειδικών γραµµατέων και 2 θέσεις καθαριστριών. Το συγκεκριµένο προσωπικό θα καταλάβει τις θέσεις που προκύπτουν από τη νέα δοµή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, όµως θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα υπάρξουν µετακινήσεις προσώπων σε άλλους τοµείς.
Σύµφωνα µε πληροφορίες της εφημερίδας TA NEA, η κ. Βάρτζελη έχει ήδη κάνει προσωπικές επαφές µε το µεγαλύτερο κοµµάτι του προσωπικού που υπηρετεί στο Μαξίµου και έχει καταλήξει στις τελικές της αποφάσεις ως προς την αξιοποίησή τους.
regina_284554815
Στενή συνεργάτις του Γ. Παπανδρέου
Περί τα 28 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου η κα Βάρτζελη. Είναι δικηγόρος και έγινε δραστήριο μέλος του ΠΑΣΟΚ την περίοδο που ο Γ. Α. Παπανδρέου ήταν «διαφωτιστής» του Κινήματος.
Με την κα Βάρτζελη συνεργάστηκαν το 1985, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν υφυπουργός Νέας Γενιάς.
Η συνεργασία της με το Γ. Α. Παπανδρέου «πέρασε» μέσα και από το υπουργείο Εξωτερικών.
Η Ρεγγίνα Βάρτζελη ήταν η «ψυχή» του Πολιτικού Γραφείου του κ. Παπανδρέου και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs