Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πάει για υπουργός ο Καμίνης


 

Tου Δημοσθένη Μαρίνου
Επένδυση για το μέλλον, και μάλιστα μακράς απόδοσης, αποτελεί για τον Γιώργο Παπανδρέου ο Γιώργος Καμίνης, και η χρησιμότητά του για τον Πρωθυπουργό δεν εξαντλείται στην υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η αναμέτρηση με τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του statesmen.gr, στην περίπτωση που ο Γιώργος Καμίνης δεν καταφέρει να νικήσει τον εν ενεργεία δήμαρχο της πρωτεύουσας, ο Πρωθυπουργός σχεδιάζει να τον αξιοποιήσει στην Κυβέρνηση, και μάλιστα σε σχετικό σύντομο χρόνο. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εξαιρετική «χημεία» με τον πρώην Συνήγορο του Πολίτη, θεωρεί ότι το προφίλ του ταιριάζει απόλυτα στο ΠΑΣΟΚ που ο ίδιος ονειρεύεται, και εκτιμά πως οι διεθνείς του προσβάσεις, μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης.
Η συμμετοχή του μάλιστα σε ένα μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα, δεν εξαρτάται απόλυτα από το πότε θα γίνει ο επόμενος ανασχηματισμός, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου θα μπορούσε να τον εντάξει στη μάχη, αντικαθιστώντας κάποιον άλλο Υπουργό, ο οποίος είτε θα μετακινείτο σε άλλο πόστο, είτε θα έβγαινε από το κυβερνητικό σχήμα.
Στο παραπάνω πλαίσιο αξιοποίησης του Γιώργου Καμίνη, εντάσσεται και η πρόθεση του Γιώργου Παπανδρέου να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των επόμενων βουλευτικών εκλογών, προκειμένου να διασφαλίσει την εκλογή του, και να μην τον βάλει στην επώδυνη διαδικασία να κυνηγάει ψήφους πόρτα-πόρτα, και μάλιστα χωρίς αν τυγχάνει της αποδοχής της σκληρής κομματικής βάσης του ΠΑΣΟΚ.

statesman.gr
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs