Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ακόμα πιο κάτω η Ντόρα


Πτωτική πορεία ακολουθεί η Δημοκρατική Συμμαχία, σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας δημοσκόπησης της MRB, που δημοσιεύτηκε στη «Real News». Το κόμμα που ίδρυσε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την αποχώρησή της από τη Νέα Δημοκρατία, μετριέται στο 2%, ενώ τον Φεβρουάριο, δηλαδή στην προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, συγκέντρωνε 2,2%.
Ακόμη και με αναγωγή στα έγκυρα, η εκτίμηση που κάνει η δημοσκόπηση της MRB είναι ότι η Δημοκρατική Συμμαχία δεν θα κατάφερνε να συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 2,5%, κάτι που σημαίνει ότι δεν εξασφαλίζει την είσοδό της στη Βουλή που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.
Και σε επίπεδο προσωπικής δημοφιλίας όμως, η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται χαμηλά, μια πραγματικότητα την οποία έχουν καταγράψει και οι δημοσκοπήσεις άλλων εταιρειών. Σε θετικές γνώμες, συγκεντρώνει 17,1%, και βρίσκεται ελάχιστα πάνω από τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, ο οποίος έχει 16,5%. Σε αρνητικές γνώμες όμως, έχει 62,9%, τις περισσότερες από κάθε άλλο πολιτικό αρχηγό.


http://www.statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.