Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ανταρσία στην πανστρατιά του Σαμαρά με προσχωρήσεις στον Καμμένο


Άγριες  διαστάσεις παίρνει ο ενδοδεξιός εμφύλιος μεταξύ του μνημονιακού και του αντιμνημονιακού πόλου της πολυκατοικίας, μεταξύ δηλαδή ΝΔ και Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πληθώρα στελεχών αποχωρούν από τη ΝΔ μετά την προσχώρηση της Ντόρας Μπακογιάννη, διαισθανόμενα ότι η πολιτική πλάστιγγα στη λεωφόρο Συγγρού γέρνει πλέον αποφασιστικά προς τον άγριο νεοφιλελευθερισμό που πρεσβεύει η τάση Μητσοτάκη, η οποία ετοιμάζεται άλλωστε να αναλάβει και το κόμμα σε ενδεχόμενη δεύτερη ήττα Σαμαρά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις (χωρίς να αποκλείονται και νεότερες, αφού οι ζυμώσεις καλά κρατούν) σημειώθηκαν οι εξής συνεργασίες, προσχωρήσεις και στηρίξεις προς το κόμμα του Πάνου Καμμένου:
Συμμετοχή σε ψηφοδέλτια Επικρατείας σε μη εκλόγιμη θέση θα έχουν ο Φίλιππος Τσαλίδης τ. βουλευτής Ν.Δ Ξάνθης και ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος τ. βουλευτής Ν.Δ Ιωαννίνων και πρώτος επιλαχών στις τελευταίες εκλογές στο ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων. Αμφότεροι είναι καθηγητές Πανεπιστημίου. Στηρίζουν την εκλογική μάχη ο Γιάννης Γιαννέλης – Θεοδοσιάδης τ. βουλευτής Λέσβου ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και ο Νίκος Παπαδημάτος τ. βουλευτής Αχαϊας.
Ακόμα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από στελέχη της ΝΔ : Στην Κέρκυρα ο Χρήστος Ανθής (τ. Υπ. Τύπου της ΝΟΔΕ και πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων), στην Β Αθήνας ο Χρήστος Πέππας γραμματέας ΔΑΚΕ Τράπεζας της Ελλάδας, στα Ιωάννινα ο Σπύρος Μούλιας (στέλεχος πολιτικού τομέα Εθνικής Άμυνας της ΝΔ ), στην Κεφαλλονιά ο Γιώργος Τζωρτζάτος πρ. Πανελληνίου Συνδέσμου Μεταφορικών Εταιρειών.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs