Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτοπυρπολήθηκε για τα δυσβάσταχτα χρέη!


Η απογοήτευση οδηγεί σε απονενοημένα διαβήματα.
Έργο κι αυτό της κυβέρνησης - μάστιγας του ΠΑΣΟΚ



Λούστηκε με βενζίνη, άναψε τον αναπτήρα και αυτοπυρπολήθηκε (!) έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη που -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- αρνήθηκε τον διακανονισμό των χρεών του. Ο 55χρονος επιχειρηματίας, που την περασμένη Παρασκευή προέβη σε αυτή την πράξη απόλυτης απόγνωσης μπρος στα μάτια των «μαρμαρωμένων» περαστικών, νοσηλεύεται πλέον στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σύμφωνα με τους γιατρούς, για προληπτικούς λόγους, καθώς έχει διαφύγει τον άμεσο κίνδυνο.

Τα εγκαύματα στο στήθος και στην πλάτη, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου νοσηλεύεται, δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ, όπως συνηθίζεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, τις επόμενες ήμερες οι ψυχίατροι πρόκειται να τον αναλάβουν, καθώς είναι η δεύτερη απόπειρά του να καεί ζωντανός.

Και τις δύο φόρες που προσπάθησε να δώσει με τέτοιο τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του, αιτία ήταν τα δυσβάσταχτα χρέη που τον έχουν πνίξει. Οπως φώναζε ο ίδιος λίγο προτού αυτοπυρποληθεί, «κινδυνεύει να χάσει την επιχείρησή του και να μείνει στον δρόμο η οικογένειά του». Η κίνησή του να προχωρήσει σε αυτή την πράξη έξω από την Τράπεζα Πειραιώς, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και Τσιμισκή, ήταν, όπως φάνηκε, συμβολική, ενδεικτική της απόλυτης απόγνωσής του.

Μάλιστα, με τη βοήθεια ενός τηλεβόα, εξηγούσε με λυγμούς στους έντρομους περαστικούς ότι η τράπεζα δεν είχε κάνει δεκτό το αίτημά του για διακανονισμό των χρεών του. Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να διαμαρτυρηθεί για τη σκληρή κυβέρνηση που εξαφάνισε την ελπίδα από τη χώρα αλλά και για την αμείλικτη τακτική των τραπεζών. Οταν ο απελπισμένος άνδρας άναψε τον αναπτήρα και τα ρούχα του πήραν φωτιά, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ αλλά και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που εν τω μεταξύ είχαν σπεύσει στο σημείο, έτρεξαν και τον έσβησαν με τον πυροσβεστήρα.

Η πρώτη απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του με τόσο σκληρό τρόπο ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια, πάλι μπροστά στην ίδια τράπεζα. Τότε, οι άνδρες της Αστυνομίας τον είχαν προλάβει προτού ανάψει τον αναπτήρα.


Ρίτα Μελά


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs